lördag 31 augusti 2013

Ännu en olycka

Ikväll hände det igen ännu en skada i speedwayen. Denna gång var det Emil Sayfutdinovs som var med om en olycka. Det var en hemsk olycka han blev överkörd och bröt armen det är i alla fall det man har hört. Men jag tror det var det för det såg inte bra ut när han åkte i backen.
Nu kan han nog inte köra mer denna säsongen han heller. Det har ju som sagt varit alldeles för mycket skador denna säsongen. Jag tror en del av olyckorna beror på att en del förare kör över sin förmåga eller så beror det på nåt annat.
Denna skada blev ödesstigen för Emils VM-titel också som han hade chans på. Det är synd att det ska avgöras genom en skada.
Annars så bjöds det på bra speedway men ingen av dackeförarna som körde gjorde väl ingen direkt topp match. Darcy gjorde ett bra heat där han lurade Laguta annars så var det väl så där kört. Jeppsen gjorde lite fler bra heat men jag vill nog att han stiger upp ett snäpp. Men det är ju bra att de inte blev skadade i alla fall. Sedan vill jag har de på topp här i Sverige nästa vecka.
Nä nu är det nog dags att gå och sova. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar