tisdag 20 augusti 2013

Vetlanda säger jag bara

Ja då var första kvartsfinalerna körda och det blev vinst för Vetlanda och Smederna. Vetlanda har en otrolig förmåga att vara bäst när det gäller som mest. Det blir nog dem Dackarna möter i semifinal och då kan det bli nytt publikrekord i Målilla. Men då är man tyvärr på jobb så det får man ju inte uppleva. Får hoppas på finalmatcherna om det blir några.
Det är tråkigt detta med snitten förarna får så som det ser ut nu så har Dackarna svårt att behålla alla förarna till nästa säsong. Det är helt fel att de lagen som vinner serien inte ska kunna köra med samma förare nästa säsong. Jäkligt svårt att bygga ett långsiktigt lag. Ta bara Dackarna har satsat på unga förare som hade låga snitt därför att de inte kört i elitserien. Sedan har de slagit igenom nästa samtidigt då blir de straffade för det. Det går ju inte att få fram förare då om de inte får köra sedan. Det blir ju svårt att få ett kontrakt när snittet är högt. Tror detta med snitt måste bort.
En annan sak som jag tycker är lite roligt nu när slutspelet kör igång är att de visar speedway på TV4 sporten det gör de aldrig annars. Sedan har de sämsta kommentatorerna de vet inget om speedway. Fattar inte varför de ska rapportera nu när de aldrig gör det annars.
Det var det för ikväll om speedway. Ha det bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar