fredag 30 augusti 2013

Fredagskväll

Ja då var det fredagkväll igen då. Denna veckan har gått jättefort fast det är väl för att man har haft fullt upp. Men nu blir det att ta det lugnt i soffan och titta på SM-finalen i speedway. Kan säga att tippa den är inte världens lättaste finns ingen stor favorit i år. Alla svenskar har varit i en svacka hela säsongen känns det som. Men den som har varit bäst enligt snittlistor är Fredrik Lindgren så han får väl vara lite favorit då. Sedan har vi outsidern Thomas H Jonasson han har ju hemmabana.
Får se vem som vinner denna lite avslagna tävling. Tror att den måste göras om på något vis ingen verkar intresserad av den.
Var ju inne med bilen för den där magnetventilen idag och det verkar som det var den som var felet peppar, peppar ta i trä. Vill inte ha mer strul på den fronten.
Nu i helgen är det Hultsfreds Marknad en stor publikdragare är om kring. Få se om jag tar en tur dit imorgon. Brukar bara köpa marknadskarameller för det mesta än då.
På söndag var det nåt här som jag är lite sugen på att gå nämligen auktion. Det är roligt att gå på och det var länge sedan jag var på någon sådan. Köpte in en massa trädgårdsredskap på en auktion en gång för 50kronor. Så man kan göra lite fynd på sådana med.
Tog en tur i skogen idag också men det blev inte så mycket lingon som häromdagen tror någon hade varit på denna platsen. Ska nog ut en vända imorgon också om det är bra väder.
Nu är det dags för lite kaffe så man vaknar till lite känner mig lite trött. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar