lördag 17 augusti 2013

Speedway VM deltävling 9

Ikväll är det speedway-VM igen och den tävlingen missar man ju på grund av att man jobbar. Det börjar dra ihop sig nu i serien. Jag tror Emil Safytinov har en sämre deltävling ikväll. Så det kan bli spännande i toppen efter ikväll. Hoppas att Fredrik Lindgren får till det ikväll han har kört bra i några tävlingar nu så det vore skoj om han fick vinna. Sedan har vi ju Tai och Darcy två stycken unga hungriga förare som kan vinna.
Får väl se hur det går.
Nu har jag bara två frukostar kvar på detta passet sedan ska man försöka ställa om kroppen till vanliga tider igen eller man kanske skulle fortsätta att gå upp klockan 03:20 oj vad man skulle hinna med på morgonen då. Nä det får nog bli andra tider när man kommer hem.
Här ombord har man att göra på kvällstid och frukosten då sedan på dagsturen så är det mycket lugnare. Det blir lite jojo-effekt kan man säga man ska ladda upp för kvällen sedan försöka lugna ner sig på dagen. Men så har vi det här ombord imellanåt.
Ja då var det dags att äta lite igen och idag bjuds det majskyckling med ris till middag. Man har det som sagt bra med mat ombord. Man behöver inte vara hungrig i alla fall. Men det finns de som gnäller att det är dålig mat vilket jag inte fattar man kan ju inte ha det bättre komma till en mäss och bara välja vad man vill ha på mackan. Finns flera sorters pålägg och bröd. Juice the och kaffe och flera sorters flingor med yogurt eller fil. Man har tillgång till färsk frukt hela tiden så varför måste en del klaga.
Ja aldrig är vissa nöjda men jag tycker det är alldeles förträffligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar