söndag 25 augusti 2013

Söndagskväll

Ja då var det söndagkväll igen då. Fick upp all panel idag gick smärtfritt utan några missöden. Det blev två stycken bräder över så jag hade räknat helt rätt dessutom var de två dåliga.
Så i morgon blir det att åka och köpa lister så man kan fortsätta att måla efter de har kommit upp.
Sedan är det så kort som klart lite planering vad man ska ha på väggen och så.
Idag har det varit formel 1 och min favoritförare Kimi Räikkönen fick bryta loppet. Så det var väl så där. Detta var första gången på 39lopp han bröt och första gången han inte tog poäng på 27lopp så man kan säja att det händer inte så ofta han bryter. Nu vann Vettel igen tror han vinner VM igen. Men man får hoppas att man har fel som vanligt i mina tips.
Ingen speedway från polen idag på tv:n vilket jag tycker är konstigt. Trodde de hade en omgång kvar innan slutspel. Fick nästan lite ont i speedwaytarmen av att inte ha sett någon speedway på några dagar.
Kördes lite andra tävlingar i helgen men ingen av dem kunde man se på tv:n. Nämligen JEM-U21 och GP-Challenge. Vann GP-Challenge gjorde Niels-Kristian Ivertsen och JEM-U21 gjorde en Dackeförare Mikkel Mikkelsen. Visar igen att Danmark har en bra ungdomsverksamhet men Sverige hade en på fjärde plats i alla fall i Oliver Berntson.
Får väl avsluta med att visa en bild på hur hallen ser ut så här långt. Sedan är det dags för lite kvällsmat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar