onsdag 7 augusti 2013

Ingenting!!!

Ja vad ska man skriva om idag då ingenting att rapportera kan jag säga. Ibland har man dagar när man inte har nåt att säga känns det som.
Träffade mycket roligt folk igår på speedwayen i alla fall så det kan jag ju skriva om.
Det är nog en av de få sporterna som det inte bråkas mellan supportrar i alla fall inte i Sverige i polen har man ju hört om bråk. Men de är riktiga fanatiker så det är kanske inte så konstigt. Men nu tillbaka till gårdagen. Stötte på en rolig man som var från västkusten han var på speedway för första gången. Han var helt lyrisk över hur skoj det var att se det i verkligheten och hur han hade hamnat där vet jag inte. Fick inte riktigt grepp över det han visste till exempel inte hur långt det var till Oskarshamn.
Han pratade bara positivt om hur mycket folk och alla var så trevliga och lärde honom hur speedway gick till. Ja han var en rolig man som gör att man blir glad.
Sprang även på en gammal klasskamrat som var här på semester från Sydafrika där hon bor. Vi har nog inte setts på 7år eller nåt sånt så det var skoj.
Sedan träffar man mycket annat folk och alla är hur trevliga som helst. Sedan att man får beröm för sitt jobb man gör med maten som serveras gör det ju inte sämre heller.
Ja det blev en liten rapportering i alla fall till slut fast det kändes som jag var helt tom i skallen på saker att skriva. Tänk som det kan vara ibland.
Klart slut för nu så hörs vi en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar