måndag 9 september 2013

Man har det bra.

Ja vad ska man skriva om idag då. Bra morgon idag kan man ju skriva till exempel. Var mycket bokat på första sittningen men det flöt på bra. Det är roligt att se hur alla stressar runt och jagar sina frukostgrejor. De har ju bara en timme på sig att äta innan de ska gå av. Så de är som småfåglar runt fågelbordet kan man säga.
Sedan på andra sittningen var det knappt några bokade så då var det lugnt. Så idag har man haft en bra frukost den sista för denna gången. Imorgon blir det att köra lunchbuffe istället. Man får alltså sova bort halva dagen kan man säga man har det bra.
Hade nog kunnat haft frukosten resten av passet också för det är jättelugnt resten av veckan. Men nu får man ställa om sig till lunch och middagstjänst.
Fick i morse en längtan att få komma hem och greja med huset. Vill fortsätta renovera delen till sovrummet. Såg framför mig hur det kommer bli med tapeten och vita lister och dörrar.
Känns lite som när man var liten och åkte på semester på sommaren och man längtade hem till sina kompisar som man byggde kojor med. Man hade mycket tankar om hur de skulle vara men de blev aldrig så sedan.
Oj vad jag och en kompis var i skogen när vi var små och byggde kojor. Det är nog många träd man har förstört med spik. Man hade roligt i alla fall. Tror det var flera kojprojekt varje sommar men det var inte många som blev klara. Man var ju tvungen att hämta byggmatrial för det mesta långt bort sedan måste man hålla koll på så ingen kom på en med att bygga. Vore hemskt om man blev upptäckt av någon vuxen typ markägare. Man har väl varit på gång flera gånger men klarat sig.
Ja det var tider det man var ute hela dagarna hoppas barnen nu har det lika roligt som vi hade det. Men de har det väl roligt på ett annat sätt med datorer, ipad och allt vad det är.
Ja det var väl minna tankar för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar