söndag 22 september 2013

Målning och slipning

Målat klart två dörrkarmar idag bara två karmar kvar att måla. Men först måste de slipas. Har börjat slipa på toalettdörren och det är inte lite färg de har målat den med kan jag säga. Vet inte riktigt vad de tänkt på men de har bättrat den någon gång men inte med en likadan vit färg utan en som är lite gulaktig. De har bättrat överallt i huset men inte med riktigt samma nyans. Undrar hur man tänker när man gör så. Se ju för jäkligt ut.
Funderar om jag ska byta ut dörrhandtagen till silverfärgade passar bättre till det vita. Ska kolla över om jag hittar några som inte kostar så mycket är ju inget måste utan bara för syns skull.
Detta med att slipa är ett jäkla skitgöra blir damm överallt och när man snyter sig så är snoret helt vitt. Ska försöka hinna slipa klart dörren imorgon så jag kan grunda den.
Idag hade jag tänkt att titta på finalen i speedway i polskaligan men det blev inget. Torun vägrade köra den andra finalen fast de ledde efter den första matchen. Förarna ville köra men någon sponsor sa nej. så kan det gå till i Polen. det var ju lite folk på läktarna som hade för att kollat så där cirka 15000. Sedan var TV där också så detta kan bli dyrt. Pratas om 6miljoner i böter och degradering till lägre division. Inte klokt egentligen vad pengar styr i sportensvärld.
På tal om pengar nu har nog Björn Ranelid det lite knapert för nu är han med i reklamfilm för Coop.
Ja det trodde man inte om honom att han skulle göra sånt. Men det är som kockarna i svenska kocklandslaget gör mat åt Statoil. Några jäkla korvmenyer som det skulle vara nåt eller Leif Mannerström som tydligen har gjort en räksmörgås åt SJ. Va fan en räksmörgås kan man göra den på så många sett. Nä det är bara pengar det kan de inte säga nåt annat. räksmörgåsen kostar säkert extra också eftersom Mannerström har kommit på den och vem får betala det jo de resande.
Dags att gå och sova så god natt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar