torsdag 5 september 2013

Gick inte denna gången heller.

Ja idag är det en tung dag för oss dackefans. Det blev förlust även i andra semifinalen mot Vetlanda. Det är konstigt att en del förare alltid ska ha sina sämsta matcher för säsongen när det gäller som mest. Men jag tycker säsongen för detta unga laget är helt okej ändå. Nu måste vi bara hoppas att vi får behålla alla förare till nästa säsong. Men det är ju tyvärr detta med snittet som kan förstöra allt. Jag har skrivit det för och skriver det igen ta bort detta med snittet det går inte att bygga lag för framtiden med unga förare. Man får inte fram några nya förare om de inte får någon grund att stå på. Måste vara svårt att inte veta om man har klubb år från år.
Tycker vi ska försöka behålla laget nästan som det är någon liten förändring kanske.
Här ombord kommer det en liten topp med gäster ikväll så det kommer gå lite mer mat från min sida ikväll. Jag har redan gjort skagenröra så där cirka 40kilo. Ska lägga ett antal fat med gravad lax också. Men sedan måste man ligga lite lågt för i början av nästa vecka blir det mindre igen.
Får väl se om man får vara kvar på sin station det har blivit lite sjukdomsfall så det saknas någon på frukosten. Man kan ju åka på den igen hade ju den förra passet. Får se vad som händer. De frågade om frivilliga men ingen har anmält sitt intresse än.
Ja nu får man ta lite kaffe och sedan en tur till hytten för paus innan kvällsturen börjar. Ha det bra alla läsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar