lördag 21 september 2013

Inte avgjort än!

Tävlingen på Friends arena i speedway hade allt. Började med en svår krasch redan i andra heatet. Där gick Tai och Gollob ihop där Gollob slogs medvetslös och Tai slog upp sin gamla skada nyckelbenet. Tai fortsatte att köra med brutet nyckelben lyckades ta 7poäng. Tog sig inte till finalen men starkt att köra som han gjorde.
Till final tog sig Iversen, Hampel, Hancook och Zagar. I finalen var Iversen snabbast före Zagar och trea blev Hampel.
Det var en mycket bra tävling ikväll med en riktig bana för en gång skull där man kunde köra om.
Bra tävling för svenskarna också med Jonsson på 7plats vilket får vara godkänt. Det var många svenskar som körde ikväll på grund av skador och allt. Jag blev grymt imponerad av Fredrik Engman som körde helt otroligt för att vara första gången i dessa sammanhang.
Sedan var ju min favorit grym också Darcy Ward ända tråkiga ikväll var att jag läste att han tackat nej till att köra i Dackarna nästa säsong. Vet inte hur mycket man nu ska lita på detta han vill tydligen köra i Piraterna tillsammans med sin kompis Holder. Tror nog det kan bli svårt att få ihop det med snitt och pengar i Piraterna. Så får väl hoppas att han kör i Dackarna än då. Annars börjar det bli kris med förare i Dackarna.
Ja detta var mitt motor inlägg för ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar