lördag 5 oktober 2013

Så var det lördag igen

Ännu en dag ombord på partybåten M/S Galaxy. I morse var det som det brukar vara på lördagsfrukostar gästerna äter länge och mycket.
Hade även gäster tidigt idag som nog kom direkt från discot. Folk är lite roliga att titta på som är fulla
de gör så roliga saker, ja en del då. En del blir ju bara odrägliga när de är fulla. Men idag hade jag en dam i 55+ som var lite rund under fötterna. Hon skulle gå genom hela matsalen och hämta kaffe. Men stannade på halva väggen och hängde sig runt väggen till barnbordet som för att titta om det var något otäckt bakom väggen såg det ut som. Sedan gick hon vidare till kaffemaskinen och hämtade sin kopp som hon med mycket möda och stort besvär lyckades balansera bort till bordet igen.
Idag ska ju VM-speedwayen avgöras i Torun. Då får vi se om Tai lyckas att ta de 6poängen som behövs för att säkra titeln. Men det ska han väl lyckas med när han tog 7poäng förra tävlingen med brutet nyckelben så då borde detta vara en barnlek.
Tyvärr tror jag vi mister lite svenska förare i VM-serien till nästa säsongen. Blir nog bara en som får ett så kallat wildcard. Vem det nu kan bli får vi se senare i år.
Dags att gå och sova så man är pigg till morgonens frukost. Så sov så gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar