lördag 12 oktober 2013

Lördag ombord

Hej på er idag är det lördag och de brukar ju vara sega på lunchen i buffen vilket det var idag också. Kom gäster 10minuter innan vi stängde som alltid. Efter att man har haft 500stycken redan innan dessa 10 stycken kom så blir man lite trött. Men de åt fort så blev klar i rätt skaplig tid ändå.
Kvällen kan bli intressant har 2 sittningar och sedan har vi en ny på dessertstationen som det går så där för kan jag säga. Men det är bara att bita ihop och köra järnet. Inte långt kvar att jobba nu på detta passet.
Idag är det ett underbart väder ute en sådan där dag man skulle vara ute i skogen eller i trädgården. Men istället är man ombord och servar gäster som har det trevligt med god mat och musik. Ibland undrar man sitt yrkesval för i denna branch jobbar man ju mycket när andra är lediga. Men det är skoj så länge allt funkar och man trivs på jobbet.
Ikväll uppträdder Nordman ombord var väl ett tag sedan han var inne. Jag har inte hört något om honom på länge trodde han hade slutat uppträdda men så fel man kan ha.
Får gå och vila mig lite nu innan det är dags för kvällens bravader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar