fredag 25 oktober 2013

Fredag och lönehelg

Förlåt att jag är lite sen med min rapportering idag. Men har varit iväg och hämtat två sängbord jag köpt för 100kr. Ett fynd ännu en gång vill jag påstå. Det är lite att göra på dem de ska bli vita och sedan kommer jag nog sätta på fötter på dem.
Har ju även letat efter en säng men jag tror jag bygger en egen sänggavel istället. får fundera ut något bra.
Var även och handlade till fredagsmyset och det är som ni vet Tacos. Man ser även att alla fått lön idag för det är inte klokt vad folk det var i affären. Men vad jag inte fattar är varför pensionärer ska gå på sådan här dagar. De kan ju gå andra dagar när vanligt folk jobbar. Men de lever kanske kvar i det gamla vad vet jag.
Idag fick man även det bekräftat det man har vetat i några veckor det blir GP-speedway i Målilla igen nästa år. Den 14Juni får ni boka in i almanackan får då smäller det i Målilla. Får hoppas man är ledig då annars blir det semester. Kanske ska kolla upp om de behöver hjälp med maten på VIP avdelningen. Kan ju göra två saker tjäna pengar medan man har skoj med lite speedway.
Idag hade jag besök här av Jehovas vittne. Två stycken unga tjejer som talade om tre saker man inte kan köpa för pengar nämligen familjesammanhållning, Trygghet och ett tillfredsställande liv.
Men tycker nog att en del av detta kan lösas med pengar har man pengar så har man ju trygghet eller hur och då har man ju ett tillfredsställande liv. Man kan tolka saker på det sett man vill tolka det på.
Nä dags för lite mat idag blir det makaroner med falukorv en typisk ungkarlsrätt kan man säga.
Dagens loppisfynd som ska fixas till med lite färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar