söndag 6 oktober 2013

Ny världsmästare!

Då var speedwaysäsongen slut kan man säga med en ny världsmästare. Det blev Tai Woffinden som till slut stod som segrare. Fick väl inget direkt motstånd mot slutet när Emil blev skadad men han har varit jämn över hela säsongen. Så han är värd titeln.
Den svenska säsongen ska vi bara glömma bort så fort som möjligt. Det är det sämsta jag sett på länge. De bara klagar på att de har svårt att hitta än de ena än de andra. Tror de måste glömma allt och börja köra för det är skoj och inget annat. Skulle behöva någon backup i depån som hjälper till med allt runt omkring. Det tänks för mycket på sponsorer och att de ska se coolt ut i depån med allt.
De skulle ha någon som typ Stefan Andersson lagledaren i Piraterna han är en bra peppare till sina förare.
Nu får vi vänta och se vilka som får Wildcard till nästa säsong. Blir nog bara en svensk och jag tror på Fredrik Lindgren.
Mina frukostmorrnar fortsätter med samma fart som tidigare. Idag var det konstiga gäster det gick åt saker som inte brukar gå åt. Så man blir överraskad hela tiden.
I morgon har jag bara vanlig frukost då specialfrukosten är stängd på grund av en specialkryssning.
En massa studenter kommer ombord. Blir säkert ett himla liv ikväll och i natt så tur att man har inne hytt så man inte störs av dem.
Dags som vanligt att gå och äta och sedan sova vid den här tiden så ha det bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar