tisdag 23 juli 2013

Egen frukost.

Ja idag fick man börja dagen med att göra sin egen frukost. Man blir lite bortskämd när man jobbar på båten man behöver bara gå till mässen och plocka ihop vad man vill ha till frukost. Finns två sorters ägg, flera sorters pålägg, frallor, kaffe och någon varmrätt.
Sedan är det likadant vid lunch och middag fattar inte att en del klagar ombord på att det inte finns grejor. Man kan väl inte ha det bättre än att komma till dukat bord sedan kanske vi i köket har lite fördelar med att man kan prova lite andra saker från menyerna.
Får se vad dagen ger idag det är ju speedwaytisdag idag efter ett uppehåll på en vecka mitt lag åker till Kumla för att möta Indianerna svår match. De har många bra förare och det konstiga är att de inte har med +Emil Sayfutdinov de har hamnat i nåt bråk med honom har jag hört så han kör inte mer för dem. Vet inte vad det gäller men kan väl gissa på pengar i nån form. Det är synd att man inte får se Emil på de svenska banorna han är bra men kör ju i fel lag då.
Mitt lag har ju en nybliven världsmästare i +Patryk Dudek han blev världsmästare i lag med sitt Polen. Han är helt otrolig på att köra helt orädd. Man kan inte tro att han är så ung som han är.
Ja så man får se vad för väder det blir idag just nu är det fint men som alla vet på speedwaytisdagar regnar det ofta.
Ha det så bra så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar