söndag 5 april 2015

Landsbygden

Jag har ju valt att bo på landsbygden och jag är uppvuxen på landsbygden. Har provat på att bo i storstad också vilket både har sina fördelar och nackdelar.
Men när andra ska bestämma att alla fördelar ska försvinna då blir jag förbannad. Så som det håller på att hända nu på landsbygden. Man gör ju allt för att folk inte ska bo på landsbygden.
Skatten ska höjas på bensin, skolor läggs ner och statliga verk centraliseras.
Men ni glömmer en sak ni som sitter där i Stockholm det är svårt att få någon mat på bordet om inte vi fanns här ute.
Vi lever i värld nu med IT och alla möjliga tekniska uppfinningar så vad säger att inte företag ska kunna ligga på landsbygden. Jo just nu är det ni politiker som monterar ner oss med allt ni hittar på.
Ta min grannkommun t.ex.de har bestämt att lägga ner skolor på små orter i deras kommun. Är ju så dumt det bara kan bli. Tala om att slå undan grunden för vårat samhälle. Vill man ha hit folk så måste det ju finnas skolor till barnen.
Tror det skulle behövas ett landsbygdsuppror hela tiden så ni vet att vi finns. Kanske skulle börja med att bjuda hem en av er i veckan så ni får känna på detta med att det inte bara är att gå ner på hörnet för att handla.
Sverige är ett fint land som behöver både storstäder och landsbygd så bryt inte sönder vårat land snälla ni.
Jag hoppas verkligen detta utarmandet av landsbygden slutar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar