tisdag 17 juni 2014

Solig första dag!


Vilken start på andra semesterperioden sol och riktigt varm till och med på en speedwaytisdag. Bara det är ju helt otroligt i sig.
Idag har man gjort både nytta och latat sig. Blev att klippa gräsmattan på förmiddagen och sedan blev det att ligga på altanen och läsa lite.
Nu får det bli lite matlagning för att sedan ladda för speedway på TV denna gången då Dackarna kör bortamatch denna tisdag.
Har inte kollat in vilken match de sänder på TV får hoppas de kanske sänder Dackarnas match. Har varit lite rubriker om Nicki Pedersen igen efter vad som hände i Målilla i lördags. Tycker det är ett jäkla tjat om att han kör fult men det finns flera förare som kör precis likadant. Men det är bara för han heter Nicki Pedersen som det blir rubriker. Jag blir så trött på detta är enda gången +Aftonbladet skriver om speedway vid bråk och svåra olyckor. Skriv ett riktigt reportage någon gång med en riktig reporter som vet vad han skriver om. Är i alla fall en av Sveriges största sporter publikt vill jag påstå.
Nu fick jag det sagt också. Säger som så jag är inte bitter.
Ha det bra så länge!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar