tisdag 6 oktober 2015

Underarbete

Vad ska man skriva om idag då? Känns som jag inte har så mycket att skriva om just för tillfället.
Sitter vid köksbordet och dricker kaffe och ser ut över en blåsig trädgård. Ser inte ut att vara en dag som man vill gå ut i. Ska bara åka till affären och handla lite mat sedan blir det att hålla sig inomhus.
Får väl fortsätta att sätt upp easycover tapeten så det blir klart.
Sedan är det ju bara att köra igång med det roliga arbetet att sätta vanlig tapet och måla.
Ibland när man håller på med dessa underbeten så tycker man att det aldrig tar slut. Det ska skrapas och spacklas sedan ska det slipas för att man i sista stund se att det måste på mer spackel.
Fast ska man få det fint så är ju ett bra underarbete A och O.
Är ju det värsta som finns när man ser massa skavanker på det man har lagt ner tid och pengar på. Bättre att låta det ta den tid det tar med underarbetet.
Ett tips kör inte igång med för många saker på en gång. Jag brukar ta ett rum i taget. Så har man inte oordning i hela huset. För det blir lite oordning när man ska renovera. Man ska tömma rummet man ska hålla på med och det dammar.
Man har ju sett skräckexempel när man tittar på arga snickaren på TV. De har ju rivit ut hela huset en del som är med där.
Så ta det bara lugnt så brukar det gå bra med det mesta. Nu får det bli en påtår med kaffe innan jag startar min dag på allvar. Ha det så bra på er där ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar