onsdag 15 juli 2015

Twittermobb!

Detta med allt nätmobbande som är nu på alla sociala medier. Sitter och läser på twitter igår kväll och då var det igång igen. Denna Zara Larsson var ju iblandad igen. Hon hade tydligen skriv it ett inlägg som jag kan tycka att hockeyspelaren Dick Axelsson skojade till lite men som togs på fel sätt.
Blev ett jättegrej av det hela med massa påhopp på alla parter. Detta visar igen att det har stor genomslagskraft.
Man kan tycka vad man vill om alla dessa kändisar som är stora på sociala medier men man ska nog hålla inne sina åsikter ibland.
Fast kan nog också tycka att dessa kändisar ibland söker dessa diskussioner och sätta bollen i rullning. Vad är det man säger all reklam är bra reklam eller?
Twitter kan vara bra på många sätt men samtidigt så är det en anslagstavla med massa skit också.
Själv har jag Twitter för att kunna följa med i politiska inlägg och finns många som är speedway intresserade som jag och de brukar man ha roliga diskussioner med under säsongen.
Kan väl säga att det har varit lite påhopp mellan vissa av dessa med. Men för det mesta är det en bra stämning mellan alla.
Så snälla ni tänk innan ni skriver nedvärderade om någon de är bara mäninskor de också och blir lika sårad som du skulle blivit.
Detta blev ett annorlunda inlägg men ibland blir det så. Skriver nog ett annat senare under dagen om lite annat så ha det så bra på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar