onsdag 2 april 2014

Fint väder!

Ännu en dag har börjat kan säga att den började två gånger för mig i morse. Vaknade redan klockan 5 fast jag gick och la mig sent. Uppe och läste lite för att sedan gå och lägga mig igen, Vaknade sedan nästa gång klockan 10.
Blir lite knas med kroppen när man jobbat som frukostkallskänka i 14 dagar den är fortfarande inställd på tidiga morgonuppstigningar.
Så nu blir det frukostkaffe till utsiktet av solen. Ser ut som det blir en fin dag fast när jag var uppe tidigare så var det frost på gräsmattan.
Idag ska jag åka och hämta två sänglampor jag köpt på loppis var väl inte riktigt den stilen jag tänkt mig från början men de får duga så länge. Kan ha de i gästrummen sedan om jag inte blir nöjd.
Nu har jag snart samlat på mig allt jag behöver till mitt sovrum. Två stycken sängbord som ska göras om lite grann med färg och lite fötter på. Sänglamporna då som sagt.
Ska jag bara skaffa en byrå som passar in i det andra sedan kan jag börja med renoveringen av sovrummet också. Fast det blir i vinter för nu nalkas sommaren med uteprojekten och slappa i solen visa dagar.
Ja det är man värd när man har fixat.
Ja det var vad jag hade för nu vi hörs senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar