söndag 6 april 2014

Fotbollsvåldet!

Har funderat lite på detta med det så kallade fotbollsvåldet. Vet för det första inte riktigt varför det kallas för fotbollsvåld det är väl inte fotbollsspelarna som slåss och inte är det fotbollsfans heller som slåss utan några idioter som inte har på en fotbollsmatch att göra.
Det är hemskt detta som hänt med mannen som blev dödad i Helsingborg men att kalla det fotbollsvåld tycker jag också är lite fel. Han var i och för sig på väg till en match men det var ju på stan det hände.
Sedan att man kan gå på en fotbollsmatch och dölja ansiktet är ju skrattretande rent ut sagt. Om man nu är intresserad av fotboll varför ska man dölja ansiktet då. Bort med sånt skit på alla arenor.
För att få slut på detta våldet låt lagen spela utan publik så får vi se vad som händer. Kanske någon tar tag i problemen med de så kallade fansen.
Tur man går och tittar på motorsport istället där är alla vänner med alla även om man håller på olika lag. Har nog aldrig sett nått bråk man smågnabbas lite men efter matchen grattar man för vinsten.
Det är för mycket daltade med dessa så kallade fotbollsfans. Stäng av dem på livstid så fort de maskerar sig eller gör nåt dumt.
Ja det var mina tankar om detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar