lördag 5 april 2014

Lördag

Hej på er alla läsare idag gick jag upp tidigt för det var nu det började det man längtat efter hela vintern nämligen GP-speedwayen. Gick i Nya Zeeland så man fick gå upp klockan 7 om man skulle se det.
En helt okej tävling med en överaskande vinnare kan man nog säga. Vann gjorde nämligen Martin Smolinski från Tyskland. Mina tips gick väl rätt så rätt kan man väl säga. Darcy Ward körde bra men var med om en svår krasch med just Smolinski så han fick avbryta tävlingen.
Tyckte dock att bäst var Nicki Pedersen han tog fullt i grundtävlingen men blev snuvad på vinsten i finalen och kom tvåa. Bra värvning Dackarna har gjort med andra ord.
Trea slutade Kasprzak han körde också bra i grundomgången tappade inte många poäng.
De svenska förarna då jo de körde riktigt bra båda två och tog sig till semi och Fredrik Lindgren tog sig också vidare till finalen.
De hade bra fart i grejorna bäst av de två var Fredrik som gjorde några riktigt bra heat. Andreas har lite konstigheter för sig ute på banan tycker jag vet inte riktigt vad det är men. Han kan köra så bra speedway när det funkar för honom och det visade han i några heat idag.
Får hoppas det fortsätter att gå så här bra för de svenska förarna för det behöver vi nu efter förra årets bottennapp.
Sedan får vi hoppas att det gick bra med Darcy Ward och att han inte blir borta nu på grund av skada för det är alltid tråkigt med skador kvittar vilket land eller lag de kör för.
Nä nu blir det nog en tur ut i trädgården igen. Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar