onsdag 27 april 2016

Speedwaysäsongen börjar

Då har man varit hemma några dagar efter ett lite kortare arbetspass ombord. Var ett jobbigt pass fast det var så kort. Mycket att göra hela tiden och lite annat jobbigt skit som vi inte lägger ner mer energi på.
Vi skriver om något roligt istället nämligen speedway som jag älskar. Nu har man varit och tittat på speedway live för första gången denna säsongen. Var en press and practice dag i Målilla nu i tisdags som jag naturligtvis var på. Nu blev det lite avslaget då tre av toppåkarna inte körde på grund av lite omständigheter. Men var roligt att få känna doften av metanol och ljudet från cyklarna igen.
Var dock jävligt kallt att kolla speedway men det var det värt.
Nu får man vänta ett tag tills man får se det live igen men på lördag så dra VM-serien igång på tv så då för man sitt lystmäte släckt då.
Idag blir det lite innearbete med tvätt och städning här i huset för gå ut vill man inte göra då det regnar och är allmänt skitväder.
Hade annars tänkt att tvätta av muren ut mot gatan från mossa då jag såg att den så för hemsk ut. Skulle nog måla den lite tror jag. Men får bli en annan dag när vädret är bättre.
Nu får det bli lite kaffe innan första tvättmaskinen är klar. Ha det bra på er.
Några sådana här blir det på ett pass.

Kycklingsallad storsäljare på ungdomskryssningar

Baguetteberg

Nässjöstation en tidig morgon i april

Peter Ljung tränar starter

Peter Ljung på motorbanan i Målilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar