söndag 15 mars 2015

Melodifestival

Igår var det ett av det svenskaste som finns på svensk TV kan man säga nämligen melodifestivalen eller Mello som det heter nu för tiden.
Fast själva tävlingen har ju hållit på i några veckor nu med deltävlingar som det så fint heter grov rensning kallar jag det. Nu var det dags för finalen i Friends arena och då kan man ju tycka att allt ska funka men inte då. Än en gång så la Melodifestivalappen ner så detta med att rösta med hjärtat gick ju inte.
Kan ju tycka att detta ska ju inte kunna ske under en final men det gjorde det nu och som vanligt ska det skyllas på nåt. Hackerattack ja ni läste rätt här i Sverige har vi Hackerattack på Festivalappen vilket är skönt så slipper vi grövre attacker.
Ja men nu gick det ju rösta genom SMS och telefon så Sverige stannade ju inte för denna attack.
Vem vann då? Jo den största favoriten sedan Loreen vann nämligen Måns Zelmerlöv.
Jag tycker det var rättvist att han fick vinna för en gångs skull. Han har ju varit med några gånger så det var väl hans tur. Verkar var så i denna tävlingen att man måste tävlat ett antal gånger innan man får vinna.
Så Hasse Andersson det är bara på det igen så kommer du också vinna så småningom.
Vad ska ske här idag då? Ja det är väl lite städning och tvätt som gäller denna söndagen fast det är vilodag enligt vissa. Men sånt måste också göras fast det är söndag.
Så dags att köra igång ha det så bra så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar