torsdag 17 mars 2016

Trädgårdsmöbler!

Nu har jag igen varit dålig på att skriva här på bloggen. Men här kommer lite om vad jag har styrt med de senaste veckorna.
Jag har igen varit på jobb och denna gången hamnade jag på favoritstationen mackorna. Det som skilde jobbet på mackorna denna gången var att jag fick hjälp vilket inte händer allt för ofta.
Var lugnt i veckorna och toppade upp med mycket på helgerna. Är bra när det är mycket för då går tiden fort. Dock ska det vara så mycket att man hinner med utan att behöva stressa ihjäl sig.
Nu blir det lite ledighet tills man går ombord igen. Blir lite konstigt med mitt schema de närmaste passen. För de har lagt om mina turer helt så blir långa arbetspass och korta ledigheter kan man säga.
Fattar inte varför de ska göra så men nu är det som det är.
Igår blev det lite målning av trädgårdsmöbler. Dessa möbler har jag haft ett tag. Skulle lagt ut dem till försäljning redan förra våren. Ska försöka hinna med dem denna våren. Är inte så mycket kvar på dem att göra.
Så blir lite målning på dessa idag med sedan får vi se om det räcker. Annars så blir det lite slipning av väggarna inne på kontoret. Så det är klart för väggfärg. Har dock inte bestämt kulör än. Får se vad det blir.
Nu blir det en tur ut i trädgården och plocka lite grenar som blåst ner under höststormarna. Kan säga att ha hängbjörkar ger en hel del grenar. Ha det bra på er.

Silja Symphony i Stockholms hamn


Blir ett X antal av dessa på ett arbetspass


Efter bild på mina stolar


Före
Några räkmackor blir det också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar