fredag 10 januari 2014

Bilbesiktning!

Då har bilen varit hos sin tandläkare kan man väl säga. Lika illa varje gång vet inte vad de ska hitta för några fel. Fast det är ju bra att de går igenom bilen. Nu hittade de två fel och det ena visste jag om med den där lampan som jag inte lyckades att byta och det andra var bromsbeläggen fram på ena sidan. Men blev ingen ombesiktning i alla fall. Får kolla upp detta nästa ledighet om att fixa till dessa saker.
Nu sitter man här och dricker kaffe och äter årets första semla. Den var helt okej. Tänk när man stod och gjorde ett par hundra semlor varje dag fram till påsk. Det var en jäkla bra avans på dessa för så lite jobb som det ändå var att göra dem. Kan väl sakna detta ibland men samtidigt var det jobbigt att ha pressen på sig att hela tiden dra in pengar. Det är bättre att vara anställd man går till jobbet gör det man blir tillsagd att göra och får lön i slutet av månaden.
Idag sa de att det skulle komma snö men jag har inte sett någon än så länge känns som det kan kvitta nu när julen är över.
Dags att städa lite så ha det så bra så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar