måndag 15 augusti 2016

Måndagmorgon!

God morgon på er där ute i stugorna, lägenheter eller var ni nu befinner er. Märks att sommaren börjar ta slut när alla åker iväg med bilen på morgonen här runt omkring. Semestern är väl slut för de flesta. Själv har man ju lite ledighet kvar.
Gårdagen bjöd på lite blåbärsplockning vilket alltid är trevligt att få gå ut i skogen. Ta med lite fika det smakar alltid godare ute av någon konstig anledning.
Vad som sker idag har jag inte bestämt än. Är lite konstigt väder just för tillfället. Ena stunden regn och sedan skiner solen för fullt. Så man vet inte om man hinner börja med något ute innan man får gå in igen.
Men något kommer man nog hitta på.
Kom på en till sak jag gjort sedan jag senast skrev här på bloggen. Har ju bytt ut min utebelysning som var på framsidan. Hade ju två olika lampor vid entrén som jag retat mig på sedan jag köpte huset och nu äntligen kom jag till skott. Nu är det likadan på varje sidan av dörren. Ser mycket bättre ut och sedan blev det led i dessa lampor så då sparar man lite pengar också. Ska även sätta dit en likadan lampa på baksidan vid dörren ut från förrådet.
Så då kommer det vara led överallt runt huset.
Nu får det bli kaffe så ha det så bra på er.
Blev mycket bättre så här.

Lamporna jag hade innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar